Szállítás

A küldemények kézbesítése, szállítása futárszolgálattal, MPL-el (Magyar Posta Zrt.) történik. A termék várható szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztári folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról a Vásárlónak lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

Szállítási módok:

MPL Házhozszállítás futárszolgálattal (19.999,- Ft összeg alatti vásárlás esetén bruttó 990,- Ft, 20.000,- Ft összeg feletti vásárlás esetén ingyenes).

 

A raktáron lévő termékek szállítási ideje 1-5 munkanap, a kiszállítás előtti napon a Vásárlót az általa megadott e-mail elérhetőségen keresztül értesítjük a csomag feladásáról. A futárszolgálat a csomag feladását követő legkésőbb második munkanapon 8-17 óra között végzi a kiszállítást a Vásárló által megadott címre, előzetes egyeztetés nélkül.

Át nem vett termékek esetén a visszaszállítás díját a Szolgáltató a Vásárlóra terheli. A Szolgáltató a terméket kizárólag a vételár előre történő kiegyenlítése esetén küldi meg ismételten a Vásárló részére.

Házhozszállítás során a Vásárló köteles a terméket átvételkor a futár jelenlétében kibontani, és annak sértetlenségét ellenőrizni, esetleges kifogását pedig haladéktalanul jelezni a szállítólevélen való feltüntetéssel.